SÖNDAG?

Varför är det redan söndag?  Usch, jag vill inte ha skola imorr'n. Känner mig.. skoltrött. Och så måste jag ju duscha. Fy vad lat jag är. Just nu orkar jag inte;
 
1. Duscha
2. Be pappa fixa mitt skåp. ( Handtaget lossnade, mystiskt. )
3. Packa väskan till skolan imorr'n.
4. Slänga godispåsen som ligger på mitt bord sen igår.
5. Vattna min växt som visst håller på att dö. ( Hoppsan! )  
6. Tända skrivbordslampan
7. Städa mitt rum.

Ja, det var det. Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket. Varit i skogen med godismonstret. Som vanligt kom han inte när jag visslade. Ätit två röda grapefruitar.. Heter det äns så? Grapefruit låter ju normalt, men grapefruitar... Heter det Grapefrukter?  Sen så har jag suttit vid datorn en hel del, och tittat på tv. Ett halvt "Äntligen Hemma" blev det. Varför visar de inget bra på tv på söndagar?  Känner mig trött efter att ha sprungit en massa med godismonstret. Ja juste, fotat har jag också gjort. Men..

8. Inte orkat ladda ner fotona till datorn.

Ih, nu ska jag gå och duscha.  Tråkig dag. Bara en massa latigheter. :D


Pigg Unge..

Öhm, ja.. Idag är jag en väldigt pigg unge.. Fast vädret i Tenhult är ju helt förj*vligt.  Idag har jag varit på stan med pappa, på biltema.. :D Det roligaste som finns, imagine. Fast vi köpte godis..  [ Inte på biltema ] <3 Mums, choklad..  Sen så har jag också köpt hundgodis till Prins Godismonster. Ja, ni vet, han som har störa öron svans, och päls, samt sover i en bur. Fick då tag på en boll som jag köpte. Mycket wierd boll, men bara 50kr.. :D När man skakar på den så låter den typ "uoowiii, ouuwiiiiiii"...  Men man kan iaf lägga godis i den, så Godismonstret tyckte att det var väldigt spännande. FÖR ÄR DET INTE HELT DÖÖÖCOOOOOLT MED EN BOLL SOM LÅTER KNÄPPT OCH SOM DET RAMLAR GODIS UR?  Nu kanske ni undrar varför inlägget heter Pigg Unge.. Jo, förstår ni, när jag skriver det här så är klockan 00:48, och jag känner mig Pigg! Tänkte åtminstone lägga upp två bilder som jag tog förra helgen, och som jag är nöjd med.

                              

Nr. 1.. Några blommor som står på våran trappa + området? Inte så dåligt, va? :D

                                            

Nr. 2.. En superliten gul blomma bland de gamla blöta äckliga löven.  Gulligt.. x)



Ajaaww... Ska gå och göra något nu.. Orkar inte sitta och blänga i den lysande datorskärmen längre.

RSS 2.0